Vil du søge støtte til et nordisk kulturprojekt?

Har du en god idé til et nordisk kulturprojekt eller et nordisk kultursamarbejde? Så er der flere steder, du kan søge støtte til at realisere dit projekt.

Her i Nordens Hus kan du få personlig rådgivning om, hvordan du søger penge fra følgende nordiske fonde: 

Nordisk Kulturfond
Nordisk Kulturkontakt
NAPAs kulturstøtteprogram
Nordisk Film og TV Fond
Norden 0-30

Hver måned inviterer vi til digitalt støttekontor, hvor du kan få gode råd til ansøgningen og høre om de forskellige støtteprogrammer. Desuden holder vi fællesmøder et par gange om året, hvor det også er muligt at få hjælp. Hold øje med vores kalender, eller book en tid hos Inger Smærup Sørensen på inger@nlh.fo.

Flyrejser fra Færøerne
Færøske kunstnere, som vil formidle deres kunst i udlandet, kan søge støtte til flyrejser med Atlantic Airways via Loftbrúgv.

Rejsestøtte til frivillige
Hvis du arbejder frivilligt på Færøerne og har brug for at deltage i kurser, konferencer, netværksmøder eller lignende i et andet nordisk land, kan du søge støtte til rejsen (op til 2.700 kr.) fra Nordens Hus. 

Skriv til os på nlh@nlh.fo, og fortæl os, hvor du skal hen, hvorfor det er vigtigt, at du deltager, og hvad du håber på at tage med hjem til Færøerne. 

Vi svarer løbende. Hvis du får støtte, bliver pengene udbetalt, når du har sendt en rejsekvittering pr. mail. Husk at skrive "Frivillig i Norden" i emnefeltet. 

Til toppen