Green Key

Caféen I Nordens Hus serverer bæredygtig, økologisk mad, vores firmabil kører på el, og vi har sat LED- og sparepærer i lamperne. I stort og småt gør vi en indsats for at være med i den grønne omstilling. Derfor blev vi i december 2020 godkendt af det internationale miljømærke Green Key. 

Green Key-mærket bliver givet til turist- og konferencevirksomheder, der arbejder målrettet på at beskytte miljøet, og som opfylder en række strenge miljøkrav om alt fra forbrug og affaldshåndtering til rengøring.

Green Keys krav om at passe på miljøet blive stadigt højere, ligesom huset løbende skal uddanne og involvere personalet og fastsætte nye mål for miljøarbejdet, for hele tiden at optimere den grønne indsats. 

Green Key er indtil videre tildelt over 3.200 virksomheder i ca. 65 lande. Green Key er startet af bl.a. Horesta, som klassificerer konferencesteder. Nordens Hus er som konferencested klassificeret med 5 stjerner fra Horesta og er indtil videre det eneste konferencested på Færøerne med topkarakter.

Til toppen