14. juni 2019

Nordiske Musikdage 2020

Nordic Music Days 2020 finder sted på Færøerne den 24.-27. September og kunstnere tilknyttet de nordiske lande - Færøerne, Grønland, Island, Åland, Sverige, Norge, Finland og Danmark – opfordres til at indsende forslag til festivalens program inden for tre kategorier med tilhørende kriterier.

 

Call 1: Idéer til værker

Call 2: Residency

Call 3: Idéer til offstage

 

Det er kuratorholdet bag festivalens ønske at skabe en fire-dages festival, der viser mangfoldigheden af ​​ny kompositionsmusik med et ekstra fokus på performativ og installatorisk musik samt stedsspecifik lydkunst. Festivalen arrangerer også et filmprogram, herunder film med fokus på komponister og musik i Norden.

 

Gå til https://nmdsubmission.org/  for yderligere information og/eller se Call for ideas nedenfor, som du er meget velkommen til at dele med dit netværk. Det samme gælder denne Facebook event

Deadline for indsendelse af værker og idéer er 11. september 2019

Call for ideas DK

Call for ideas EN

 

Kuratorholdet bag Nordic Music Days 2020 består af komponisterne Tine Louise Kortermand (DK), Gunnar Karel Másson (IS), Sunleif Rasmussen (FO) og Anne Boukris (DK) publikumskurator.

 

Nordic Music Days 2020 er arrangeret af Felagið Føroysk Tónaskøld / Færøsk Komponistforening og Dansk Komponistforening i samarbejde med Nordens Hus på Færøerne for Nordisk Komponistråd.

Til toppen