Hvordan passer vi bedre på vores jordklode? Du kan gøre en forskel!

Vi skal plante frø, lære om affaldssortering, bygge hønsehuse, se maskiner der kan redde verden, tage med Lods Hans på eventyr og meget mere. Kom til børnefestivalen FRÍTT FLOG, hvor børn og deres forældre kan blive klogere på bæredygtighed og blive bedre til at passe på vores fælles jord.

FRÍTT FLOG byder på workshops, musikteater, udstilling, oplæsning m.m. Alt sammen med fokus på bæredygtighed. Børn, der kommer hele vejen rundt og deltager i alle arrangementer, vil modtage et diplom, der beviser, at de nu er uddannet jordklodevogtere.

Festivalen løber over lørdag og søndag fra kl. 10 til kl. 15. Du kan købe billet (festivalarmbånd) til enten 13. eller 14. april, som giver adgang til alle oplevelser i løbet af dagen.

Alder: 3-12 år med forældre (men hele familien er velkommen. Vi har fx et babyrum, hvor forældre efter behov kan trække sig tilbage med de mindste).

Bemærk: Der er begrænset antal pladser til arrangementerne. Men de fleste arrangementer afholdes flere gange i løbet af dagen, så du har mulighed for at deltage i alt. Er der fx ikke plads på en workshop, kan du deltage i en anden aktivitet og vende tilbage, når workshoppen starter forfra.

Det er sjovt og spændende at lære at passe på jordkloden. Vi glæder os til at se jer.

Programmet opdateres løbende.

Køb festivalpas (100 kr. for en dag)

 • {{item.dateFromSplit[0]}} {{item.dateFromSplit[1]}} {{item.dateFromSplit[2]}}
  - {{item.dateToSplit[0]}} {{item.dateToSplit[1]}} {{item.dateToSplit[2]}}
  {{item.status}}
  {{item.dateFromSplit[1]}}. {{item.dateFromSplit[2]}} {{item.dateFromSplit[4]}}, Kl {{item.displayTime}}, {{item.place[0]}}
  {{item.name}}
  {{item.description}}
  {{item.priceButton}}
  {{item.ctaButtonText}}
Vis flere eventsIngen resultat

Til toppen