05. januar 2017

Nytår med nyt i Nordens Hus

Nordens Hus ønsker alle et godt nytår – ikke bare med nytårskoncerten – men i år også med en helt ny hjemmeside, med et friskt nyt forårsprogram, fyldt med spændende arrangementer og ikke mindst med en ny visuel identitet.   

Både den nye hjemmeside og forårsprogrammet repræsenterer en ny måde at beskrive, hvad der sker i huset, men også hvad Nordens Hus står for som institution.

Forårsprogrammet 2017 byder på meget nordisk og færøsk indhold. Det byder på ikke mindre end tre festivaler: Vinterjazz, en splinterny filmfestival og den populære børnefestival. På programmet er desuden alt fra nytænkende, feministisk scenekunst til foredrag om madspild og film om at spise insekter. Alt fra tigertræning yil den kongelige livgarde, fra FMA til Norðurljóð og fra børnejazz til Bartók.

Der bliver god plads til børnene dette forår. Den veletablerede musikkonkurrence Stella Polaris er igen i år på programmet, og det nye samarbejde mellem Nordens Hus og Tórshavn Musikskole bliver skudt i gang med ikke færre end fem arrangementer i løbet af foråret.   

Nordens Hus er en institution under Nordisk Ministerråd og den nye visuelle identitet, som præger både hjemmesiden og forårsprogrammet, viser vores tilhørsforhold til det nordiske samarbejde. Den viser hvem vi er, som et kulturhus på Færøerne, men også, at vi hører til i en større nordisk familie.

Til toppen