04. januar 2017

Nordens Hus og BankNordik har underskrevet en to-årig aftale

Nordens Hus og BankNordik kan hermed, med stor glæde, fortælle at BankNordik bliver Nordens Hus' hovedsponsor i 2017 og 2018.

BankNordik bliver således en aktiv deltager i Nordens Hus' kernearrangementer, hvor der bliver fokuseret på husets hovedformål – at være et levende kulturhus, som inviterer publikum til et bredt nordiskt program, hvor alle kulturens genrer får plads til at blomstre.

Vi er glade for, at BankNordik vælger at deltage i et samarbejde med Nordens Hus og således viser et kulturelt og samfundsmæssigt ansvar.

BankNordik og Nordens Hus er næsten naboer i Tórshavn, og kan skabe muligheder for udnyttelse af lokaler på en nytænkende og kreativ måde. BankNordik har udover sit imponerende hovedsæde i Torshavn fire filialer rundt om i landet, som byder på spændende samarbejdsmuligheder. Det samme gælder afdelingerne i Danmark og Grønland, som kan være med til at underbygge et af Nordens Hus' mål – at præsentere færøsk kultur i norden.

BankNordik og Nordens Hus ser frem til et spændende samarbejde,  som uden tvivl kommer til at udmønte sig i flere interesante og relevante arrangementer til hele familien de næste to år.

Árni Ellefsen, administrativ direktør for BankNordik, glædes over det nye samarbejde: “Nordens Hus er en primær formidler af nordisk kunst og kultur, og denne aftale giver os mulighed for at støtte dette arbejde, som kommer både færinger og udenlandske gæster til gode. Dertil ønsker vi, som et færøske pengeinstitut med afdelinger i Danmark og på Grønland, at udnytte vores position udenfor landets grænser til at promovere og dermed støtte færøsk kunst og kultur udenlands.”

Samarbejdet bliver skudt i gang ved et arrangement weekenden 21.-22. januar  i Norden Hus og BankNordik.

 

Til toppen