COVID-19

Velkommen til Nordens Hus. Som gæst er din sikkerhed afgørende for os. Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer og har indført en række tiltag for at skabe trygge rammer om dit besøg. Tak fordi, du hjælper os med at passe på dig selv og andre.

Arrangementer
Vi samles aldrig mere end 100 mennesker og har tilpasset sale og indgange, så du kan holde mindst en meters afstand til andre. Du er velkommen til at bruge maske som en ekstra sikkerhed. Vi beder dig følge skiltene og personalets retningslinjer. Dørene bliver åbnet i god tid for at undgå kø.

Vores arrangementer kræver tilmelding, også når de er gratis. På den måde sikrer vi, at der er plads til alle, ligesom vi kan bistå med smittesporing. Har du spørgsmål vedr. et arrangement, er du altid velkommen til at kontakte os: nlh@nlh.fo, +298 351351.

Café Systrar
Vi har indrettet caféen, så der er god afstand mellem bordene, og for at minimere kontakt, har vi sløjfet buffeten. Du bestiller din mad ved disken, og når den er klar, kan du hente den på serveringsbordet. Vi anbefaler, at du bruger betalingskort i stedet for kontanter.

Magasiner, aviser, legesager osv. er ikke tilgængeligt for tiden, og bordene må ikke flyttes uden aftale med caféen.

Reservér gerne på +298 535455, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Refundering af billet
Hvis du har mistanke om eller er i karantæne pga. COVID-19, beder vi dig om at blive hjemme. Har du købt billet til et af Nordens Hus egne arrangementer,  refunderer vi den selvfølgelig. Kontakt i så fald nlh@nlh.fo og oplys titel på arrangementet, bookingnummer, navn og telefonnummer på personen, som har bestilt, og dine kontooplysninger.

Pas på dig selv og andre
Når du besøger os, forventer vi, at du:

  • Holder mindst 1 meters afstand til andre mennesker
  • Undgår håndtryk og kram
  • Vasker hænder og bruger håndsprit, som du finder ved indgangen, i caféen og andre centrale steder i huset
  • Hoster i ærmet, ikke i hånden
  • Følger personalets anvisninger

Tak fordi du er med til at gøre besøget i Nordens Hus til en god og sikker oplevelse.

Vi glæder os til at se dig.

Til toppen